Cégünk jelenlegi formájában 1994-ben alakult, de előző cégformánkban is azonos tulajdonosi összetétellel 1991 óta nyomdai és reklámgrafikai előkészítéssel és kivitelezéssel foglalkozunk.

Széles technológiai lehetőségekkel és nagy termelékenységgel lehetővé tesszük megrendelőink nyomdai elképzeléseinek legjobb minőségű megvalósítását. Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat. A belső tartalékokat optimálisan mozgósító szervezet mellett a mindig megbízható, kiváló minőségű munkavégzést a 2007-ben bevezetett ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer is garantálja.

Az árajánlatkéréstől kezdve a végtermék szállításáig számítógépes rendszeren kontrolláljuk a folyamatokat.

Nyomdánkban digitális úton történik az anyagfogadás és teljes kiépítésű CtF rendszer üzemel. CTF-es rendszerünkkel azonnal nyomásra kész anyagot tudunk produkálni. A jól felszerelt számítógépes stúdióban tapasztalt DTP-operátoraink minden előkészítési munkát elvégeznek. Szükség esetén profi grafikusunkkal megtervezzük az elkészítendő anyagot.

Nyomdánkban A2-es méretig, nagy- és kisteljesítményű ofszet nyomógéppel kivitelezzük a saját, vagy megrendelőink által hozott anyagot. A CHARTA Nyomda tevékenysége az íves ofszetnyomás hagyományos termékskálájának szinte a teljes palettáját felöleli. Színes reklámanyagok, magazinok, igényes kiadványok, éves jelentések, mappák, naptárak, könyvek, albumok, egyéb kiadványok készítését vállaljuk, de nyomdánk felkészült a nagyüzemi gépi kötészeti feladatok megoldására is.